• banner(1)

Oriunilex PEEL AND STICK KITCHEN WALL TILES - Hana ʻia me nā mea palekana & kūlohelohe, metala kaumaha, formaldehyde manuahi.

ʻO kēia pōhaku māmā, maʻalahi e ʻili a paʻi i ka pōhaku Mosaic tile e hāʻawi i kahi hiʻohiʻona nani a hou no kēlā me kēia wahi me ke ʻano kiʻekiʻe, pōhaku i kau ʻia ma luna o nā mea pad adhesive e hana maʻalahi a maʻalahi hoʻi ka hoʻonohonoho ʻana!

sdbwwq

He papa keʻokeʻo ko kēlā me kēia tile ʻili, i ka wā i ʻili ʻia ai, e hōʻike ana i kahi ʻāpana paʻa e hiki ke pili ma kahi kokoke i kēlā me kēia ʻili ke hoʻomaʻemaʻe ʻia, wehe ʻia a hoʻopili ʻia.

asne12rsfa

Hoʻomaʻamaʻa maʻalahi ka mālamalama i ka chip maʻemaʻe, ʻoiai ke ʻike ʻia ka ʻāpana porous e ʻoi aku ka matte a loaʻa nā hiʻohiʻona crystalline.

He kūpono kēia ʻili ʻili Mosaic no nā paia o loko a hiki ke hoʻohana ʻia i nā wahi maloʻo a semi-humid

dfnergr

ʻAʻole pono kēia tile veneer i ka grouting, ʻo ka mea wale nō āu e makemake ai he mea hoʻomaʻemaʻe māmā a me kahi ʻili pulu, ʻōlelo ʻia no ka pōhaku a i ʻole ʻokiʻoki, a inā pono ke ʻoki ʻia a laila ʻili a paʻi.

He kūpono no nā paia o loko e like me nā paia ʻauʻau a me ka backsplash kīhini.

ʻAʻohe wai, pale wela, hoʻomaʻemaʻe, palekana kaiapuni - hōʻoia CE, ʻaʻohe metala kaumaha, ʻaʻohe formaldehyde, ʻaʻole maʻalahi ke hoʻololi i ke kala i loko o 3-5 mau makahiki.Hiki ke ʻae i ka 176°F a me -40°F.

dbwqf12
qsdbntnq2

Ma luna iki o ka laina "grout", ʻo kēia mau kāleʻa i kāʻei ʻia a paʻi ʻia he ala kūʻai ʻole e hōʻano hou i kāu lumi kuke no kahi hiʻohiʻona nani a me ke ʻano hou!Me nā nui a me nā tile microtextured e like me ka mea maoli a me nā hoʻolālā e like me nā tile subway maʻamau a i ʻole nā ​​koho koho marble, nā kīhini kiʻekiʻe ma kou manamana lima me ke kumu kūʻai ʻole.

adqfwq21

ʻOki DIY a splice e hoʻonani i kou home e like me kou mau manaʻo ponoʻī!Maʻalahi e ʻoki a hoʻokomo, ʻili wale a paʻi!ʻAʻohe grout, ʻaʻohe glu, ʻaʻohe mea ʻino, ʻaʻohe mea hana kūikawā a ʻaʻohe pono e pono ai.

Maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe a wehe - ʻO nā tile paʻa me nā papa gelatinous e hiki ai iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe maʻalahi i nā tile, wehe i nā ʻili a pale i ka pilikia o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka lepo a me ka lepo i loko o nā māwae o nā tile kuʻuna.Inā pono, e hoʻohana i kahi mea maloʻo lauoho e ʻoki i nā tile me ka ʻole e hōʻino i nā paia.


Ka manawa hoʻouna: Feb-21-2022